Tagarbejde

Tagarbejde og tagrenovering

Et tag beskytter huset mod vind og vejr, men det er uundgåeligt, at taget med tiden skal renoveres eller udskiftes som følge af års slid forårsaget af det omskiftelige danske klima. Trænger dit tag til en renovering eller udskiftning, så står vi hos Andersen & Nielsen Byggeri og Rådgivning klar til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring med både tagrenovering, tagarbejde og taglægning, og uanset opgavens karakter tilbyder vi kvalitetshåndværk til fair pris og aftalt tid.

Rådgivning om nyt tag

Hvad enten det drejer sig om tagpap-, eternit- eller tegltage, så har vi kompetencerne til at udføre tagarbejdet professionelt. Gennem årene har vi udført tagarbejde på både parcelhuse, villaer, sommerhuse og meget andet, og vi er derfor øvede i hurtigt at vurdere, om opgaven kan løses ved en tagrenovering eller kræver at der lægges et nyt tag.

 

Er du det mindste i tvivl om, hvordan din opgave bedst løses, tilbyder vi naturligvis rådgivning, så du får den fornødne viden om de forskellige løsningers fordele og ulemper.

Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

Trænger dine vinduer eller døre til en udskiftning, så kan vi hos Andersen & Nielsen Byggeri og Rådgivning løse opgaven for dig. Med nye døre og vinduer kan du ikke blot give din bolig nyt udkig til omverden samt et nyt flot udtryk; udskiftningen kan også give anseelige besparelser på varmeregningen, da du på grund af en bedre isolering undgår omkostningsfuldt varmetab.

Rådgivning om nye døre og vinduer

 

Er der træk i huset, og mistænker du utætte vinduer for at være skyld i det, eller knirker og binder dørene? Så kan nye vinduer og døre være løsningen. Hvad enten det drejer sig om ovenlysvinduer, termoruder, en facadedør eller en terrassedør, så har vi kompetencerne til at løse opgaven til en fair pris og med fokus på det gode håndværk.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilke døre eller vinduer du skal vælge, står vi til rådighed for rådgivning om udseende, type og kvalitet. På baggrund af vores store erfaring er du garanteret professionel rådgivning om og montering af vinduer og døre.

 

Køkkener

Nyt køkken eller køkkenrenovering

Drømmer du om et helt nyt køkken, eller trænger dit allerede eksisterende køkken til en renovering og mindre istandsættelser? Så står Andersen & Nielsen Byggeri og Rådgivning klar til at løse opgaven for dig. Vi har stor erfaring med montering af nye køkkener og renovering af køkkener. Hvad enten du skal have udskiftet enkelte køkkenelementer eller hele køkkenet, så har vi med vores store erfaring evnerne til at udføre opgaven professionelt og altid til en fair pris og aftalt tid.

 

Rådgivning om nyt køkken eller køkkenrenovering

Uanset om du er til et færdigproduceret køkken eller et snedkerkøkken, så kan vi stå for professionel montering af det. Vi sørger for grundig rådgivning under hele processen, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser undervejs, og så du ender med akkurat det køkken, du drømmer om.

Lader du os stå for at gøre din køkkendrøm til virkelighed, kan vi med vores kompetencer tage den overordnede styring over byggeprojektet og stå for overblikket over og kontakten med diverse håndværkere som elektrikere, malere og vvs’ere, så du blot kan læne dig tilbage og glæde dig over dit nye køkken.

Specialbyggede skabe og reoler

Specialbyggede skabe og reoler

Skal du have den helt rette skabsløsning til dit hus, eller mangler du en reol, der er bygget efter specialbygget efter mål, så kan vi hos Andersen & Nielsen Byggeri og Rådgivning klare opgaven. Vi tilbyder specialbyggede skabe, reoler og lignende, hvor vi tager højde for individuelle behov, ønsker til specielle mål samt kvalitet og funktionalitet.

Som erfarne tømrere og snedkere sætter vi en stor ære i det fine snedkerarbejde og håndværk, hvor vi tilpasser, justerer og sigter efter de fine og særlige detaljer, som snedkerarbejdet tilbyder. Uanset opgaven sørger vi for kvalitetshåndværk til fair priser og aftalt tid.

Rådgivning om snedkerløsninger

Hvad enten det drejer sig om et indbygget skab til entreen, et walk-in-closet til soveværelset eller en indbygget reol i stuen, så får du en snedkerløsning i høj kvalitet, der er tilpasset optimalt til din bolig. Vi tilbyder naturligvis rådgivning om tilpasning, materiale og særlige detaljer, så du ender med den helt rette løsning.

 

Gulvarbejde

Gulvarbejde og gulvrenovering

Skal du have lagt et nyt gulv, så står vi hos Andersen & Nielsen Byggeri og Rådgivning klar til at udføre opgaven for dig. Hvad enten det drejer sig om et helt nyt gulv eller en renovering af dit eksisterende gulv, så kan vi hjælpe dig. Med vores store erfaring har vi kompetencerne til at montere alle typer gulve, og vi tilbyder også at give dit gamle gulv nyt liv med en professionelt udført omgang gulvafslibning og efterbehandling.

Rådgivning om gulvarbejde

Er du i tvivl om, hvorvidt dit gulv skal udskiftes eller blot trænger til en kærlig hånd og renovering, så står vi klar til at rådgive dig om den optimale løsning til lige netop dit gulv. På baggrund af vores store ekspertise inden for gulvarbejde kan vi med et hurtigt blik vurdere, hvilken løsning dit gulv vil have bedst gavn af.

 

Skal du have lagt et helt nyt gulv, kan vi naturligvis også hjælpe dig, uanset om det drejer sig om et massivt plankegulv, sildebensparket eller fliser. Vi rådgiver naturligvis om de forskellige gulvtypers fordele og ulemper, så du ender med den rette løsning for dig.

Nybyg, tilbyg og ombyg

Nybyg, tilbyg og ombyg

Ønsker du at slå nogle rum sammen til køkkenalrum, mangler du plads i din bolig, eller skal du have bygget helt nyt, så kan vi hjælpe dig. Hvad enten det drejer sig om nybyg, tilbyg eller ombyg, så er vi hos Andersen & Nielsen Byggeri og Rådgivning i stand til at tage den overordnede projektledelse på både små og store byggeopgaver. Vi har den faglige ballast og baggrund for det, og vi har et stærkt netværk af loyale samarbejdspartnere, som vi kan stå helt inde for.

Rådgivning om nybyg, tilbyg og ombyg

Hvis du går i tanker om at bygge om, bygge til eller bygge nyt, så står vi klar til at rådgive dig om dit projekt. Med mere end 25 års erfaring i værktøjskassen tør vi godt garantere, at vi også kan løse din opgave. Vi kommer gerne forbi og tager en uforpligtende snak om opgaven og om de forskellige løsningsmuligheder.

Træterrasser i alle former og farver

Træterrasser

Overvejer du en ny træterrasse, så kan Andersen & Nielsen Byggeri og Rådgivning hjælpe dig med projektet. Vi har stor erfaring med at skabe det skønneste uderum, der passer perfekt til dine behov, dit hus og din have. Hvad enten du ønsker en kvadratisk eller oval terrasse, så kan vi hjælpe dig. Vi bygger nemlig terrasser i alle former og farver, så du ender med en terrasse, der passer perfekt til dig og dine drømme.

Rådgivning om træterrasser

Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning om din nye træterrasse, så vi sammen kan skabe den perfekte terrasse til dit hjem. Uanset hvad er det vigtigt, at du gør dig tanker om flere forskellige spørgsmål. Hvor skal terrassen placeres? Hvilken størrelse skal terrassen have? I hvilket materiale skal terrassen bygges, og hvilken form og farve skal den have? Vi rådgiver dig på baggrund af vores store erfaring, så du træffer det bedste valg for lige netop dig.