Kunder

Mød vores kunder

Tømrerfirmaet Andersen & Nielsen Byggeri og Rådgivning Aps i Otterup på Fyn udfører mange forskelligartede opgaver – både store og små projekter.

Her på siden kan du se et udpluk af vores projekter og få inspiration til dit næste byggeprojekt. Vi udfører opgaver for både private og større erhvervsbyggerier som eksempelvis store stalde.

Høj-isoleret lagerbygning
Vi har i løbet af 2018 været hovedentreprenør på denne flotte lagerbygning, bygget for Thermo Fisher Scientific i Roskilde.

Samtidig opførte vi også en kontor sidebygning.

Store stalde


Case 4

Case 3

Case 2

Vi har været med i opførelsen af en række store stalde, og det er blevet et af vores specialer. Vi fungerer ofte som hovedentreprenør på projektet og hyrer derfor faste, gode samarbejdspartnere ind, når det er nødvendigt.
Har I selv en entreprenør, kan vi også blot byde ind på de mange forskellige tømrer- og snedker opgaver, der er i sådan et projekt.
Kontakt os gerne for at høre mere.

Godt og solidt håndværk


Case 5

Case 6

Vi står for godt og solidt håndværk, når der skal skiftes tag eller spær. Vi udfører tømrer- og snedkeropgaver over hele landet, og vi kan også hjælpe dig med din udfordring.
Vi giver gerne et bud på opgaven eller vi kan arbejde på timepris. Vi sætter stor pris på disse opgaver, hvor vi kan bruge vores faglighed.
Kontakt os for at høre mere.

Spændende arbejdsdage i højden


Case 7

Case 8

Case 9

Vi er utroligt glade for vores arbejde og de mange oplevelser, vi får. Som hovedentreprenør på større byggerier er det os, vores kunder taler med og kommer til. Som bygningskonstruktører har vi kompetencerne til at lede sådan en proces, og der er en stor tilfredsstillelse ved at se et projekt af denne størrelse blive færdigt.

I sne og slud – skal stalden op


Case 1

Vi arbejder hele året, og vi er ikke afskrækket af hverken kulde eller regn. Vores fokus er på at holde den aftalte tid, så projektet bliver færdigt.

Vi har også plads til dit projekt. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere.